Streams in alle
soorten & maten

We laten ons graag uitdagen en het kan ons niet gek genoeg! We vertellen
je graag over wat mogelijk is en laten je met gepaste trots zien wat al gelukt is.

Wat kunnen we voor je doen?

Studio Stream biedt full service ondersteuning,
zodat iedere boodschap het beste tot zijn recht komt. 

We ondersteunen en adviseren je desgewenst bij de gehele productie. Vanaf de intake bij ons in de studio, denken we graag mee over de inhoud en hoe we het project technisch het beste kunnen faciliteren. Daarnaast helpen we graag bij het opzetten van de inhoudelijke redactie en deelnemerscommunicatie.

Dit is wat we doen!

Online event

Dirk van den Broek – Online Handelsdag

 
Een online bijeenkomst voor alle leveranciers van supermarktketen Dirk van den Broek, waarin zij onder andere hun plannen voor de toekomst presenteerde.
"Voor de online leveranciersdag van supermarktketen Dirk van den Broek hebben wij met veel plezier gebruik gemaakt van Studio Stream. Via deze ruime en goed gefaciliteerde studio hebben we de leveranciers van Dirk deze dag goed weten te bereiken en de boodschap van Dirk helder kunnen overbrengen. Door het toegewijde team, het goede camerawerk en de interactiemogelijkheden hebben we de aandacht van de deelnemers de gehele uitzending kunnen vasthouden. Voor herhaling vatbaar!"
Frank van der Laan
MetService Evenementenorganisatie

Online Summit

CGA – Africa Covid-Climate Emergency

Meer dan 30 Afrikaanse presidenten en wereldleiders haalden we middels diverse video-inbelverbindingen virtueel naar onze studio in Utrecht, alwaar een host dit samenbracht tot één lange uitzending. De wereldleiders  gaven hun visie over de uitdagingen die ons te wachten staan m.b.t. de klimaat adaptatie en in het bijzonder de rol die Afrika daar in speelt.

"Wij werken graag samen met Studio Stream, met name omdat het team bij Studio Stream meedenkt over de beste oplossing voor de klant en ervan houdt om uitgedaagd te worden om het net nog even beter, mooier en efficiënter te doen. Samen werken aan een mooi resultaat staat voorop bij Studio Stream. Je voelt je er welkom en bent samen echt een team als je daar aan het werk bent."
Nathan Wiersma
SVP Sfeerbeheer

Studio Stream on tour

NVM Business Innovatie

Een hybride bijeenkomst over toekomst, innovatie en duurzaamheid.

"We werken heel veel samen met Smile en dat is altijd top. Voor NVM Business produceerden wij voor het tweede jaar op rij een online talkshow met Jeroen Pauw als presentator en diverse prominenten uit de vastgoedsector als tafelgast. Dit live event is voor NVM Business, en voor ons, een super belangrijke productie die technisch tot op de seconde geregisseerd is. Smile is de AV partij die dit samen met ons tot in de puntjes voorbereid en uitvoert. Altijd met een lach en altijd strak en betrouwbaar. Fijn en leuk om met ze samen te werken!"
Pieter Schure
PINO Concept | Communicatie | Organisatie

Entertainment

Rock ’n Rolle Online Party

Een programma vol entertainment van het wijnmerk Rock ’n Rolle. Een livestream waarbij werd gekookt, wijn geproefd, quizzen werden gespeeld en er door meerdere artiesten muziek werd gemaakt.

"De sfeer was goed, het decor was goed. Alles klopte en was gewoonweg goed geregeld. Ook de technische overgangen naar het muzikale intermezzo en de quiz was zo strak getimed. Iedereen die erbij was vroeg ook na afloop vol enthousiasme 'wanneer is de volgende?' Kortom; een geweldige studio!"
Gerard Ekdom
Presentator

Online congres

EUCARPIA

Een vierdaags online congres met dagvoorzitter Gerrit Heijkoop voor de European Association for Plant Breeding, In 2021 vond het “21st General Congress” plaats in Nederland in nauwe samenwerking met Wageningen University & Research. Het congres was georganiseerd rond verschillende thema’s met keynote-lezingen, mondelinge presentaties, breakoutsessies, videopresentaties, posterpitches, etc.

“De samenwerking met Studio Stream was weer heel prettig. Het is heel fijn werken vanuit de professionele en uiterst sfeervolle studio! De medewerkers zijn betrouwbaar en deskundig en de communicatielijnen kort en efficiënt! Een TOP-congres!”
Trees Overkamp
TOPprojects

Studio Stream
op locatie

Uiteraard verzorgen we ook
livestreams bij jou op locatie

Ondanks onze te gekke studio in Utrecht, kan het natuurlijk voorkomen dat deze niet geheel passend is voor de beoogde productie. Of wellicht is de gewenste datum niet meer beschikbaar. Dan komen we graag naar jouw locatie om daar onze mobiele studio op te bouwen. Met net zoveel sfeer, passie en flexibiliteit!

Eindeloze mogenlijkheden,

voor vlekkeloze streams

onze streampakketten

Samenwerken met 
Studio Stream

Wij werken samen met grote merken en kleine bedrijven, organisatiebureau en tussenpersonen. 
Je bent welkom! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Adres:

Studio Stream
Maarssenbroeksedijk 2C
3542 DN  Utrecht

Kvk: 30146439