Hybride events
in Studio Stream

Waarom hybride

in Studio Stream?

Hybride evenementen combineren de kracht van live interactie met de mogelijkheid om online publiek te bereiken. Met behulp van geavanceerde technologieën stellen hybride evenementen je in staat om deelnemers van over de hele wereld te betrekken, terwijl je tegelijkertijd de unieke sfeer en interactie van een live-evenement behoudt.

Groter bereik
Hybride evenementen bereiken een groter publiek, zowel lokaal als wereldwijd. Men kan fysiek als online aanwezig zijn bij het evenement. 

Toegankelijkheid
Ze maken deelname mogelijk voor mensen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, wat de inclusiviteit vergroot. Maar de fysiek aanwezige mensen zorgen voor extra sfeer en interactie. 

Interactie en betrokkenheid
Interactie bevordert de dynamiek van het evenement en maakt het boeiender voor alle deelnemers, zowel fysiek als online aanwezig. Het stelt deelnemers in staat om actief deel te nemen aan de inhoud en hun stem te laten horen.

Interactie met het publiek in Studio Stream

Onze studio is geschikt voor het hosten van interactieve uitzendingen waarbij een publiek aanwezig is. Wij kunnen maximaal 32 gasten ontvangen in onze studio, waarbij elk lid van het publiek een cruciale rol speelt in het verhogen van de interactiviteit van de uitzending. Onze gasten kunnen actief deelnemen door vragen te stellen, feedback te geven en deel te nemen aan discussies, waardoor een boeiende en betrokken online ervaring wordt gecreëerd. Of het nu gaat om een webinar, talkshow of een ander type uitzending, bij Studio Stream zorgen wij ervoor dat jouw online evenement een impact maakt en een blijvende indruk achterlaat op jouw publiek. 

Download hier de facts & specs

Huur onze hybride studio

Studio Stream is te boeken in vaste dagdelen:
Uiteraard is het ook mogelijk om de studio voor een gehele dag te boeken.

Dagdeel ochtend: 08.00u – 12.00u
Dagdeel middag: 13.00u – 17.00u
Dagdeel avond: 19.00u – 23.00u

Let's go!

Kosten

op aanvraag

Klaar om jouw event naar een nieuw niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en hoe wij samen een onvergetelijke ervaring kunnen organiseren voor jouw publiek, zowel online als offline. Wij kijken ernaar uit.

Samenwerken met 
Studio Stream

Wij werken samen met grote merken en kleine bedrijven. Organisatiebureau en tussenpersoon.
Je bent welkom en de koffie staat altijd voor je klaar! Neem gerust contact met ons op!

Adres

Studio Stream
Maarssenbroeksedijk 2C
3542 DN Utrecht

KVK: 30146439