Studio stream

De hoofdstudio heeft een oppervlakte van 92m2 en voelt door de hoge witte muren ruim aan. Op de grote achterwand is een videowall met acht 55″ LED-schermen geïntegreerd.

Voor de videowall hebben we zelf een paar mooie graphics waarmee we de studio een zelf gekozen uitstraling krijgt, het is uiteraard ook mogelijk om een gepersonaliseerde graphic te laten maken voor de videowall.

De studio is sfeervol ingericht door onze partner BloemBloem. Naast een grote talkshowtafel hebben we meerdere statafels en zitjes waarmee we de studio de gewenst uitstraling kunnen geven.

De studio is standaard uitgerust met een volledige basis licht-, video- en geluidsset:

  • 3 remote dome-camera’s
  • 6 draadloze headset microfoons
  • intercomsysteem met 6 vaste posten en 2 draadloze posten
  • 65” LED scherm bijvoorbeeld voor presentaties
  • vaste lichtset

Bovenstaande apparatuur is uiteraard uit te breiden naar het gewenste camera’s, microfoons en/of schermen.

Subruimtes

Studio Stream bevat behalve de hoofdstudio ook drie intieme subruimtes. Deze subruimtes zijn uitermate geschikt als deelsessie-ruimtes, kleedkamer of werkplek.

Regie en redactie

Onze regie is van alle technische gemakken en airconditioning voorzien. Daarnaast hebben we een aantal redactie-plekken met internetaansluiting, multiview-schermen en een communicatielijn met bijvoorbeeld de dagvoorzitter d.m.v. een laptop en tablet.

Ontvangstruimte

Onze sfeervolle ontvangstruimte is uitermate geschikt voor een gezellige lunch of borrel.

De koffie en thee staat altijd klaar. Daarnaast kunt u tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van onze met frisdrank gevulde koelkast.

Tijdens de opnames in de hoofdstudio kunnen uw gasten of sprekers hier de livestream meekijken op een 65” scherm.