Talkshow studio Utrecht

Home » Talkshow studio Utrecht

✓ Livestream- & hybride studio

✓ Plug & play studio

✓ Fullservice ondersteuning

Wil jij een talkshow produceren en zoek je hiervoor een studio in Utrecht? Bij Studio Stream is het huren van een talkshow studio vanuit Amsterdam ook mogelijk. In onze studio, ingericht naar wens, schuif je met je gasten aan onze grote studiotafel om te praten over onderwerpen die jullie belangrijk vinden.

Onze studio huren?

Vraag hier een offerte aan

Waarom kiezen voor onze talkshow studio?

Wil jij een boodschap aan je doelgroep communiceren op een effectieve en efficiënte manier? Het produceren van een talkshow is dé manier om dit te doen. Kies je voor het huren van onze studio voor het opnemen en uitzenden van een talkshow, dan ondervind je diverse voordelen. Zo bevindt onze plug & play studio zich centraal in Nederland en deze is hierdoor goed te bereiken. Daarnaast helpt ons team je ook bij andere online events. Door onze ervaring met interactieve livestream is dit mogelijk.

Studio

Welk pakket kies je voor het opnemen van een talkshow?

Voor het huren van onze professionele studio heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen drie soorten pakketten. Het premium pakket is geschikt voor een talkshow. Alle gasten zijn goed in beeld te brengen met de vijf PTZ-camera’s die in dit pakket zitten. Ook bevat het pakket zes DPA-headsetmicrofoons en vier technici. Het pakket is uit te breiden met een video-inbelverbinding of een sprekerspositie in de studio voor de talkshow.

Vraag een offerte aan voor het opnemen van jouw talkshow

Naast het huren van een studio voor een talkshow, is het huren van een studio voor webinars ook mogelijk bij ons. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft het inrichten van de studio, de technische specificaties, de tarieven, faciliteiten en meer? Schakel ons dan in door te bellen naar 0346-550531 of vraag een offerte aan.

Adres:

Maarssenbroeksedijk 2C
3542 DN Utrecht
Kvk: 123123