Talkshow studio Utrecht

Studio Stream biedt een uitnodigende talkshowstudio compleet met een professionele tafelsetting, ideaal voor het opnemen van boeiende en interactieve talkshows. Een vast team van technici zorgt voor een feilloze uitzending.

Livestream- & hybride studio

Plug & play studio

Fullservice ondersteuning

TV-studio talkshow setting

Onze studio is ontworpen om gasten en presentatoren een comfortabele en stijlvolle omgeving te bieden waar ze zich op hun gemak voelen tijdens de uitzending. De tafelsetting is strategisch geplaatst voor optimale camerahoeken en de studio is uitgerust met hoogwaardige technologie om een vlekkeloze livestream en/of opnamen te garanderen. Of je nu een informele discussie, een diepgaand interview of een levendig debat wilt hosten. Studio Stream biedt de perfecte setting om jouw talkshow tot leven te brengen.

Waarom kiezen voor onze talkshow studio?

Ben je op zoek naar een effectieve en efficiënte manier om een boodschap aan je doelgroep over te brengen? Het produceren van een talkshow biedt hiervoor uitstekende mogelijkheden. Wanneer je ervoor kiest om onze studio te huren voor het opnemen en uitzenden van een talkshow, profiteer je van diverse voordelen. Onze plug & play studio is centraal gelegen in Nederland. Daarnaast biedt ons ervaren team ondersteuning bij online events, waaronder interactieve livestreams, waarmee we een effectieve en boeiende interactie met het publiek kunnen realiseren.

Welk pakket kies je voor jouw talkshow?

 

Voor het huren van onze professionele studio heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen drie soorten pakketten. Het premium pakket is uitermate geschikt voor een talkshow. Alle gasten zijn goed in beeld te brengen met de 5 PTZ-camera’s die in dit pakket zitten. Ook bevat het pakket 6 DPA-headsetmicrofoons en 4 technici. Het pakket is uit te breiden met een video-inbelverbinding, presentatiedesk, autocue etc. 

Adres

Studio Stream
Maarssenbroeksedijk 2C
3542 DN Utrecht

KVK: 30146439