Tv-studio huren Utrecht

Gelegen in het hart van Utrecht, biedt Studio Stream moderne faciliteiten voor professionele livestreamproducties. Onze studio is uitgerust met state-of-the-art apparatuur. Of je nu een talkshow, webinar of bedrijfspresentatie wilt uitzenden. Studio Stream staat klaar om je te helpen. Ons toegewijde team ondersteunt je bij elke stap, van opstelling tot streaming, voor een professionele uitzending.

 Livestream- & hybride studio

Plug & play studio

Fullservice ondersteuning

Livestream- & hybride studio

Plug & play studio

Fullservice ondersteuning

Dé livestream- &
opnamestudio in Utrecht

Een professionele tv-studio huren voor het maken van opnames doe je bij Studio Stream in Utrecht. Onze studio is centraal gelegen in het land en op korte afstand van Amsterdam, Rotterdam en Amersfoort. Onze tv-studio leent zich voor verschillende soorten opnames waarbij onze technici jou graag helpen.

Gerard-Ekdom-StudioStream-livestream-studio

Onze tv-studio huren voor opnames & uitzendingen

Onze tv-studio is te huren voor het maken van verschillende opnames zoals webinar, explainer, talkshow, directiemeeting of e-cursus. Door onze apparatuur van hoogwaardige kwaliteit en onze technici met expertise, realiseren wij de vlekkeloze producties. Bekijk gerust ons portfolio en bekijk wat voor opnames wij al voor onze klanten hebben gerealiseerd. Onze studio is geheel om te toveren naar jouw smaak. Hierbij worden het licht, meubilair en de accessoires naar jouw wensen aangepast. Onze professionele studio is te gebruiken voor allerlei soorten events. Denk hierbij aan het opnemen van webinars, talkshows, conferenties, hybride events, debatten of masterclasses. Bij het huren van onze tv-studio, krijg je ook beschikking tot onze andere ruimtes. Zo krijg je in onze foyer een warm welkom, de break-out rooms zijn te gebruiken voor visagie of kleedruimtes en hebben we een plek voor de redactie om alle binnenstromende vragen te modereren. 

Neem contact met ons op!

   Studio Stream
   Maarssenbroeksedijk 2C
   3542 DN Utrecht  


Via de Maarssenbroeksedijk rijd of loop je het bedrijventerrein op en circa 250m door. Er is 
gratis parkeergelegenheid voor de deur en te herkennen aan de wapperende Studio Stream vlaggen.