Tv-studio huren Utrecht

Home » Tv-studio huren Utrecht

✓ Livestream- & hybride studio

✓ Plug & play studio

✓ Fullservice ondersteuning

Een professionele tv-studio huren voor het maken van opnames doe je bij Studio Stream in Utrecht, op korte afstand van Amsterdam en Amersfoort. Onze studio is centraal gelegen in het land. Onze tv-studio leent zich voor verschillende soorten opnames waarbij onze technici jou graag helpen.

Onze studio huren?

Vraag hier een offerte aan

Een tv-studio huren voor diverse opnames

Onze tv-studio is te huren voor het maken van verschillende opnames. Door onze apparatuur van hoogwaardige kwaliteit en onze technici met expertise, realiseren wij de beste producties. Bekijk gerust onze galerij en zie wat voor opnames wij voor onze klanten hebben gerealiseerd. Onze studio is om te toveren naar jouw smaak. Hierbij worden het licht, het meubilair en de accessoires naar jouw wensen aangepast. Onze professionele studio is ook te gebruiken voor andere soorten events. Denk hierbij aan het opnemen van webinars, talkshows, conferenties, hybride events, debatten of masterclasses. Bij het huren van onze tv-studio, krijg je beschikking tot onze andere ruimtes. Zo krijg je in onze foyer een warm welkom. De break-out rooms zijn te gebruiken als extra kamers voor visagie, als kleedruimtes of als ruimtes om te kijken en te luisteren naar de uitzending in de studio zelf.

Studio

Neem contact met ons op voor het huren van onze studio

Onze tv-studio is van alle gemakken voorzien en daarom is het huren van deze ruimte fijn. Met onze fullservice ondersteuning en ons team met jarenlange ervaring in de productie, staan wij voor je klaar. Onze hybride studio bouwen wij ook graag bij jou op locatie op. Vraag een offerte aan of bel naar 0346-550531 voor het bespreken van de mogelijkheden.

Adres:

Maarssenbroeksedijk 2C
3542 DN Utrecht
Kvk: 123123