TV-studio Utrecht

Studio Stream is de bestemming voor interactieve livestreams en opnames in Utrecht.
Wij bieden een modern uitgeruste studio waar jouw livestreams tot leven komen en jouw
opnames van professionele kwaliteit zijn.

 Livestream- & hybride studio

Plug & play studio

Fullservice ondersteuning

Livestream- & hybride studio

Plug & play studio

Fullservice ondersteuning

Dé TV-studio in Utrecht

Een interactieve livestream uitzending van jouw webinar of online event is tegenwoordig niet meer weg te denken uit deze tijd. Het opnemen en uitzenden van deze livestream doe je bij Studio Stream in Utrecht. Door het gebruik van diverse interactieve tools, zoals chat of pollvragen kunnen de kijkers thuis interactief deelnemen aan de uizending. Door de kracht van een livestream in HD kwaliteit breng je jouw verhaal professioneel over aan jouw doelgroep.

De kracht van een interactieve livestream

Een livestream helpt jou bij het communiceren met jouw doelgroep. Een interactieve livestream vanuit Studio Stream biedt een krachtig middel om direct te communiceren met een wereldwijd publiek. Door de real-time interactie tussen presentator en kijkers wordt een unieke band gesmeed, waardoor merken, organisaties en individuen op een persoonlijk niveau kunnen verbinden met hun doelgroep. Deze vorm van livestreaming stelt gebruikers in staat om vragen te stellen, opmerkingen te plaatsen en zelfs deel te nemen aan polls of stemmingen. Wat de betrokkenheid versterkt en een gevoel van gemeenschap creëert. Bovendien maakt de technologie achter interactieve livestreams het mogelijk om te meten en te analyseren hoe het publiek reageert, wat waardevolle inzichten oplevert voor het optimaliseren van toekomstige content en strategieën.

Hoe zorgen wij voor een vlekkeloze livestream?

In onze professionele studio streven wij naar hoogwaardige kwaliteit en doen wij er alles aan om een uitstekende interactieve livestream te realiseren. Indien je overweegt om een interactieve livestream video bij ons op te nemen, kunnen wij je verzekeren van een optimale beeld-, audio- en belichtingskwaliteit. Wij beschikken namelijk over state-of-the-art apparatuur. Daarnaast bieden wij verschillende tarieven aan voor het opnemen van een interactieve livestream, zodat je de keuze hebt die het beste aansluit op jouw behoeften en budget.

Neem contact met ons op!

   Studio Stream
   Maarssenbroeksedijk 2C
   3542 DN Utrecht  


Via de Maarssenbroeksedijk rijd of loop je het bedrijventerrein op en circa 250m door. Er is 
gratis parkeergelegenheid voor de deur en te herkennen aan de wapperende Studio Stream vlaggen.