Plug-and-play webinar studio

centraal in Utrecht

Studio Stream is een plug-and-play webinar studio. Centraal gelegen in Utrecht, dus goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Rotterdam, Hilversum en Arnhem. De studio is ontstaan vanuit een initiatief van Smile Licht en Geluid Utrecht dat met hun ervaring en professionaliteit de perfecte basis vormt voor jouw online evenement. 

Gebruik onze livestream studio om jouw boodschap te communiceren

Professionele livestream studio huren

Bij het huren van onze livestream studio, is de studio bemand door een compleet team van technici. Zij verzorgen alle techniek en zorgen voor een vlekkeloze online productie. De kijkers zijn digitaal aanwezig vanaf elke gewenste locatie dan ook. Uiteraard zijn enkel opnames binnen de studio ook mogelijk.

Flexibele inrichting

Met het ruim aanbod aan meubilair, is de look-and-feel van de livestream studio in een handomdraai aan te passen naar jouw wensen. Maar daarbij is het ook mogelijk om de studio volledig om te toveren naar jouw branding. Bekijk onze galerij zodat je ziet wat ons team al voor verschillende klanten heeft gerealiseerd.

Volledige service

Wil jij advies en ondersteuning bij het schrijven van het draaiboek en/of bij het opzetten van deelnemers communicatie? Wij kijken en denken graag mee met de inhoud die je voor ogen hebt. Is er nabewerking of montage gewenst? Wij helpen jou graag!

Extra ruimtes

Naast het huren van onze livestream studio, zijn er ook extra ruimtes die je kan gebruiken. Zowel de foyer als de drie break-out rooms worden geroemd om de huiselijke ambiance. De break-out rooms worden bovenal gewaardeerd als werkruimte, kleedkamer, deelsessie-ruimte, ruimte voor tolks en/of ruimte voor visagie.

De studio

Studio Stream biedt de perfecte locatie voor diverse online evenementen, waaronder webinars, talkshows en e-cursussen. Maak gebruik van onze moderne talkshowtafel, statafels en comfortabele fauteuils voor een professionele uitstraling. Als je een andere stijl in gedachten hebt, zetten wij onze partners in om aanpassingen te maken zodat de studio aan jouw wensen voldoet.

Break-out rooms

Naast onze professionele studio, worden zowel de foyer als de break-out rooms geroemd om de huiselijke ambiance. De break-out rooms dienen ook als als werkruimte, kleedkamer, deelsessie-ruimte, ruimte voor tolks en/of ruimte voor visagie.

Onze ontvangstruimte

Onze sfeervolle foyer is naast een warme ontvangstruimte ook uitermate geschikt voor een gezellige lunch, diner en/of borrel. In onze pantry staat de koffie, thee en fris altijd voor je klaar! 

In het verlengde van de ontvangstruimte is het buitenterras te vinden waar het met zonnig weer heerlijk vertoeven is.

Tijdens de opnames in de studio kunnen de overige gasten en sprekers in de foyer de livestream meekijken en meeluisteren. Zo hoeven ook zij niets te missen van de interactieve livestream of opname.

Regie & redactie

Onze regieruimte is volledig uitgerust met een uitgebreid scala aan technische voorzieningen. Van inbelmogelijkheden tot keynote-computers, en van inloopmuziek tot een geavanceerde mixer. Bij het huren van onze livestream studio zijn al deze technische faciliteiten geïntegreerd en direct beschikbaar.

Hierbij reken je op: 

  • Vaste Internetaansluiting (redundant glasvezelverbinding) en/of Wifi
  • Multiview afkijkschermen
  • Intercomsysteem
  • Laptops
  • Kleuren laserprinter

Vaste internetaansluiting (glasvezelverbinding) en Wifi

Multiview schermen

Intercomsysteem 

Laptops

Kleuren laserprinter

Doe de virtuele rondleiding door de studio in Utrecht

Samenwerken met Studio Stream?

Parkeer gratis voor onze deur, geniet van een kop koffie en laat ons team jouw wensen vervullen. Onze locatie is uitermate geschikt voor een online event.
Neem contact met ons op voor het huren van een livestream studio of bel naar 0346-550531.

Adres

Studio Stream
Maarssenbroeksedijk 2C
3542 DN Utrecht

KVK: 30146439