Hybride studio

Home » Hybride studio Utrecht

✓ Livestream- & hybride studio

✓ Plug & play studio

✓ Fullservice ondersteuning

Onze hybride studio bij Studio Stream in Utrecht is niet meer weg te denken in deze tijd. Onze hybride studio is namelijk op elke gewenste tijd en locatie op te bouwen door onze technici. Hierbij wordt de juiste apparatuur gebruikt voor de beste kwaliteit. Heb je een bijzondere locatie in gedachten? Onze vakspecialisten kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Onze studio huren?

Vraag hier een offerte aan

De voordelen van een hybride studio

Ondanks de centrale locatie van onze professionele studio, komen we ook graag bij jou op locatie. Met de hulp van onze vakmensen is het mogelijk om van vrijwel elke gewenste locatie een studio te maken. Via livestream is de verbinding tussen verschillende ruimtes bij de hybride studio mogelijk. De juiste apparatuur, de vakkundige technici en het passende meubilair zijn het belangrijkst voor een goede opname.

Studio

Een studio huren bij ons op locatie

Wij komen graag naar jou toe, maar natuurlijk verwelkomen wij jou ook graag bij ons op locatie. Parkeer gratis bij ons voor de deur en geniet van een heerlijke kop koffie of thee bij binnenkomst. In onze hybride studio zorgen we ervoor dat jouw boodschap helder wordt overgebracht naar jouw doelgroep.

Neem contact met ons op om onze studio te huren

Door onze hybride studio hoef je niet meer naar ons op locatie te komen, maar komen wij naar jou. Wij bouwen de studio geheel op naar jouw wensen. Ons gedreven team van technici zorgt hoe dan ook voor een zorgeloze en kraakheldere productie van jouw online event. Bekijk onze tarieven en kies het pakket dat het beste bij je past. Wil je onze hybride studio? Vraag een offerte aan of bel naar 0346-550531 voor meer informatie.

Adres:

Maarssenbroeksedijk 2C
3542 DN Utrecht
Kvk: 123123