Interactieve livestream

Home » Interactieve livestream

✓ Livestream- & hybride studio

✓ Plug & play studio

✓ Fullservice ondersteuning

Een interactieve livestream is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de samenleving en het opnemen van deze livestream doe je in Utrecht. Bij Studio Stream is het opnemen van zo’n interactieve livestream zeker mogelijk door de verschillende technici die helpen bij het opzetten hiervan. Door de kracht van een livestream breng je jouw verhaal professioneel over aan jouw doelgroep.

Onze studio huren?

Vraag hier een offerte aan

De kracht van een interactieve livestream

Een livestream helpt jou bij het communiceren met jouw doelgroep. Vaak heb je te maken met tientallen of honderden mensen die kijken naar jouw show. Hierdoor moet de kwaliteit van het beeld en het geluid goed zijn wanneer je de aandacht van de kijkers wilt behouden. Een interactieve livestream zorgt ervoor dat de interactie en betrokkenheid van jouw kijkers hoog blijft. Denk hierbij aan het toevoegen van interactieve elementen zoals het houden van een quiz of het doen van een opiniepeiling.

Studio

Hoe zorgen wij voor een goede livestream?

In onze professionele studio houden wij van kwaliteit en we doen er alles aan om een goede interactieve livestream neer te zetten. Wil je bij ons een interactieve livestream video laten opnemen, dan verzekeren wij jou van goed beeld en goede audio en belichting. Wij hebben hier namelijk de beste apparatuur voor. Wij bieden verschillende tarieven aan voor het opnemen van een interactieve livestream.

Neem contact met ons op voor het opnemen van een livestream in onze studio

Bij het opnemen van een interactieve livestream in onze hybride studio zorgen we dat alles perfect geregeld is. Dankzij de fullservice ondersteuning van onze technici krijg je de beste kwaliteit livestream. Neem contact met ons op voor meer informatie of bel naar 0346-550531.

Adres:

Maarssenbroeksedijk 2C
3542 DN Utrecht
Kvk: 123123