Onze professionele

plug & play studio

Studio Stream is een plug & play studio in het zeer centraal gelegen Utrecht. Ontstaan uit een initiatief van Smile Licht en Geluid dat met hun ervaringen en professionaliteit de perfecte basis vormt voor jouw online event.

Wij bieden full service ondersteuning, zodat iedere boodschap het beste tot zijn recht komt.

Professionele studio

Bemand door een compleet team van technici. Wat staat voor een garandeert vlekkeloze online productie. En de kijkers? Die zijn digitaal aanwezig vanaf iedere gewenste locatie, thuis of kantoor.

Flexibele inrichting

Met ons ruime aanbod aan meubilair is de look en feel van de studio in een handomdraai aan te passen aan jouw wensen. Maar we halen de studio net zo graag leeg en denken net zo hard met je mee om hem helemaal in de eventstyling te laten passen.

Full service

Wij adviseren en ondersteunen graag bij de inhoudelijke redactie en bij het opzetten van deelnemerscommunicatie en -registratie. Maar ook kijken en denken we graag mee met de content. Is er editing of nabewerking gewenst?  We helpen je graag!

Extra ruimtes

Zowel de foyer, de break-out rooms worden geroemd om de huiselijke ambiance. De break-out rooms worden bovenal gewaardeerd als werkruimte, kleedkamer, deelsessie-ruimte en/of visagie.

Studio Stream

Studio Stream is een plug & play studio in het zeer centraal gelegen Utrecht. Ontstaan uit een initiatief van Smile Licht en Geluid dat met hun ervaring een professionele basis heeft gelegd voor de streamstudio.

Een goede productie begint met de juiste inhoud. Met een uitgebreide intake gaan we op zoek naar de bedoeling van het event en blijven graag aangehaakt in de pre-productie.

Zo zorgen we er voor dat onze diensten naadloos zullen aansluiten.
De studio is voorzien van goede en stabiele techniek. Maar daarbuiten hebben we de leukste crew! Flexibel, gedreven en vol werkplezier. Het zijn namelijk de mensen die het doen. Het zorgt ervoor dat de productie vlekkeloos verloopt én dat iedereen een leuke dag heeft gehad. We beloven je, je loopt de deur uit met een Smile!

Break-out rooms

Zowel de foyer, de break-out rooms worden geroemd om de huiselijke ambiance. De break-out rooms worden bovenal gewaardeerd als werkruimte voor gasten die nog even die videocall hebben. Of als kleedkamer voor de artiest die zich een aantal keer verkleden moet. Maar ook functioneren de ruimtes perfect als deelsessie-ruimte voor tafelgasten die na de talkshow nog een sessie leiden.

Studio Stream bevat behalve de hoofdstudio ook drie extra subruimtes. Deze subruimtes zijn uitermate geschikt als deelsessie-ruimtes, kleedkamer, visagie of werkplek.

Zowel de foyer, de break-out rooms worden geroemd om de huiselijke ambiance. De break-out rooms worden bovenal gewaardeerd als werkruimte voor gasten die nog even die videocall hebben. Of als kleedkamer voor de artiest die zich een aantal keer verkleden moet. Maar ook functioneren de ruimtes perfect als break-out voor tafelgasten die na de talkshow nog een sessie leiden.

Onze ontvangstruimte

Onze sfeervolle foyer is naast een warm ontvangst ook uitermate geschikt voor een gezellige lunch, diner en/of borrel. In onze pantry staat de koffie en thee altijd voor je klaar! Teven is de koelkast goed gevuld met bier, wijn en fris. De pantry is uitgerust met een standaard assortiment glazen, servies en bestek.

In het verlengde van de ontvangstruimte is het buitenterras te vinden waar het met zonnig weer heerlijk te vertoeven is. 
 
Tijdens de opnames in de studio kunnen de overige gasten en sprekers in de foyer de livestream meekijken en luisteren op het aanwezig afkijkscherm. Zo hoeven ook zij niets te missen van de livestream of opname.

Tijdens de opnames in de hoofdstudio kunnen uw gasten of sprekers hier de livestream meekijken op een 65” scherm.

regie en readactie3

Regie & redactie

Onze regieruimte is zeer compleet en van alle technische gemakken voorzien. Van inbellers tot keynote computers, van inloopmuziek tot een uitgebreide mixer voor het uitversterken van bands. De technische voorzieningen zijn er allemaal voor aanwezig!

Ook beschikken we over redactie-plekken met vaste internetaansluiting, printer, multiview-schermen, intercom en laptops. Ideaal voor het moderaten van de chat, het gebruik van een interactieve tool of het onderhouden van een communicatielijn met bijvoorbeeld de host.

Doe de virtuele rondleiding door de studio in Utrecht

Eindeloze mogelijkheden,

voor vlekkeloze streams

onze streampakketten

Onze partners

Samenwerken met 
Studio Stream

Wij werken samen met grote merken en kleine bedrijven. Organisatiebureau en tussenpersoon. Je bent welkom! 
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Adres:

Studio Stream
Maarssenbroeksedijk 2C
3542 DN Utrecht


Kvk: 30146439