Onze livestream

studio met plug en play

Studio Stream is een plug en play livestream studio. Centraal gelegen in het land, dus goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Rotterdam, Hilversum en Arnhem. De studio is ontstaan uit een initiatief van Smile Licht en Geluid Utrecht dat met hun ervaring en professionaliteit de perfecte basis vormt voor jouw online evenement. Onze livestream studio is te huren in dagdelen of een gehele dag.

Gebruik onze livestream studio om jouw boodschap te communiceren

Professionele livestream studio huren

Bij het huren van onze livestream studio, is de studio bemand door een compleet team van technici. Zij zorgen voor een vlekkeloze online productie. De kijkers zijn digitaal aanwezig vanaf elke gewenste locatie zoals thuis of kantoor. Uiteraard zijn opnames binnen onze studio ook mogelijk.

Flexibele inrichting

Met het ruim aanbod aan meubilair, is de look en feel van de livestream studio in een handomdraai aan te passen naar jouw wensen. Maar daarbij is het ook mogelijk om de studio volledig leeg te halen en om te voren naar jouw eventstijl. Bekijk onze galerij zodat je ziet wat ons team al voor verschillende klanten heeft gerealiseerd.

Volledige service

Wil jij advies en ondersteuning bij het schrijven van het draaiboek en/of bij het opzetten van deelnemers communicatie? Wij kijken en denken graag mee met de inhoud die je voor ogen hebt. Is er nabewerking of montage gewenst? Wij helpen jou graag!

Extra ruimtes

Naast het huren van onze livestream studio, zijn er ook extra ruimtes die je kan gebruiken. Zowel de foyer als de drie break-out rooms worden geroemd om de huiselijke ambiance. De break-out rooms worden bovenal gewaardeerd als werkruimte, kleedkamer, deelsessie-ruimte, ruimte voor tolks en/of ruimte voor visagie.

Studio Stream

Een goede productie begint met het bepalen van het doel. Door middel van een uitgebreide intake met jou, gaan we op zoek naar het doel van jouw evenement en blijven we graag aangehaakt in de pre-productie. Zo zorgen we ervoor dat onze diensten naadloos met elkaar worden verbonden. De livestream studio is voorzien van techniek en een vast team van technici. Een webinar opnemen wordt zo gemakkelijker dan ooit. 

Break-out rooms

Naast onze professionele studio, worden zowel de foyer als de break-out rooms geroemd om de huiselijke ambiance. De break-out rooms dienen ook als als werkruimte, kleedkamer, deelsessie-ruimte, ruimte voor tolks en/of ruimte voor visagie.

Onze ontvangstruimte

Onze sfeervolle foyer is naast een warme ontvangstruimte ook uitermate geschikt voor een gezellige lunch, diner en/of borrel. In onze pantry staat de koffie en thee altijd voor je klaar! Tevens is de koelkast goed gevuld met fris, eventueel bier of wijn en ons standaard assortiment met glazen, servies en bestek is ook zeker te gebruiken.

In het verlengde van de ontvangstruimte is het buitenterras te vinden waar het met zonnig weer heerlijk vertoeven is.

Tijdens de opnames in de studio kunnen de overige gasten en sprekers in de foyer de livestream meekijken en meeluisteren. Zo hoeven ook zij niets te missen van de interactieve livestream of opname.

Regie in livestream Studio Stream in Utrecht

Regie & redactie

Onze regieruimte is zeer compleet en van alle technische gemakken voorzien. Van inbellers tot keynote computers, van inloopmuziek tot een uitgebreide mixer voor het versterken van bands. Bij het huren van een livestream studio zijn de technische voorzieningen dus allemaal ingebouwd en aanwezig!

Daarbij reken je bij ons altijd op: 

  •  Vaste Internetaansluiting (redundant glasvezelverbinding) en/of Wifi
  • Multiview afkijkschermen
  • Intercomsysteem
  • Laptops
  • Kleuren laserprinter

Vaste internetaansluiting (redundant glasvezelverbinding) en Wifi

Multiview schermen

Intercomsysteem 

Laptops

Kleuren laserprinter

Ideaal voor het modereren van de chat, het gebruik van een interactieve tool of het onderhouden van een communicatielijn met de host. 

Doe de virtuele rondleiding door de studio in Utrecht

Samenwerken met Studio Stream?

Parkeer gratis voor onze deur, geniet van een kop koffie en laat ons team jouw wensen vervullen. Onze locatie is uitermate geschikt voor een online event.
Neem contact met ons op voor het huren van een livestream studio of bel naar 0346-550531.

Adres

Studio Stream
Maarssenbroeksedijk 2C
3542 DN Utrecht

KVK: 30146439