Webinar studio huren

✓ Hybride studio

✓ Plug & play studio

✓ Volledige service

Bij Studio Stream is het mogelijk om een webinar studio huren met fullservice ondersteuning van ons professionele team met technici. De studio wordt aangepast naar jouw wensen voor de ideale studiosetting. Dankzij onze hoogwaardige apparatuur wordt jouw opname gemaakt. Een webinar organiseren en opnemen is nog nooit zo makkelijk geweest en een studio huren doe je dus in omgeving Utrecht, Amsterdam en Amersfoort.

Wil jij een studio bij ons huren?

Vraag hier een offerte aan

Studio kpn webinar

Voordelen van een webinar studio huren

Dankzij onze fullservice ondersteuning, ondervind jij verschillende voordelen bij het huren van een webinar studio. Voor het organiseren en opnemen van een webinar is een speciale stream studio nodig. Ons team met professionele technici zorgt voor een vlekkeloze productie. Na het organiseren en opnemen van jouw webinar wordt ook de nabewerking gedaan indien deze nodig is. Onze studio is aan te passen naar jouw persoonlijke wensen om een goede webinar neer te zetten. Bij het huren van een studio voor jouw webinar zijn er extra ruimtes aanwezig zoals onze break-out rooms. Deze kamers zijn te gebruiken als kleedkamer of werkruimte.

Studio

Wat zijn de tarieven?

Voor het huren van een studio voor het organiseren en opnemen van een webinar, is het mogelijk om te kiezen uit drie pakketten. Onze pakketten bevatten alle basisfaciliteiten, PTZ camera’s, technici en DPA headset microfoons. De pakketten zijn te koop per dagdeel (vier uur) inclusief intake, doorloop door de hele dag, opname of livestream, apparatuur, onze technische crew en het meubilair. Het soort pakket dat je kiest, bepaalt het aantal apparatuur dat je krijgt en in hoeverre onze technici je ondersteunen bij het opnemen en organiseren van jouw webinar. Wil je meerdere dagdelen combineren, dan is dit ook mogelijk bij ons. Onze pakketten zijn uiteraard ook te gebruiken voor andere online events. Zo is onze livestream studio te gebruiken voor het opnemen en uitzenden van talkshows. Wil je liever een hybride studio die bij jou op locatie komt? Geen probleem, jouw wensen staan bij ons centraal.

Gebruik onze fullservice ondersteuning voor webinars

Heb je hulp nodig bij het organiseren en opnemen van webinars? Dankzij onze verschillende pakketten krijg je een service passend bij je wensen. Het huren van een studio maken we het liefst zo makkelijk mogelijk voor je. Informeer naar de mogelijkheden door te bellen naar 0346-550531 of door ons contactformulier in te vullen.

Adres:

Maarssenbroeksedijk 2C
3542 DN Utrecht
Kvk: 123123